Castelló: «Lazos» y «La inútil» conformen la vuitena edició de Sessió Contínua en el Menador espai cultural


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 20-05-2019
 
Dijous 23 de maig de 2019 a les 20 hores, tindrà lloc la vuitena edició de la tercera temporada de l'activitat Sessió Contínua, que organitza el Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I en el Menador espai cultural.

En aquesta ocasió el programa inclou dues peces dramàtiques de ficció de gran força estètica, Lazos i La inútil, amb personatges desolats i atrapats en atzucacs com a nexe narratiu comú però amb diferents enfocaments i tractaments visuals.

El realitzador Juanjo Clausell serà aquesta vegada l'autor local convidat per a parlar del seu curtmetratge Lazos, guanyador del VI Festival Provincial de Curtmetratges «Cortometrando» de la Diputació de Castelló. Una peça on conflueixen tensions dramàtiques i els bells paratges d'Aín, localitat on està ambientat. Després de les projeccions el públic podrà participar en un col·loqui amb el director sobre la seua obra.

Complementarà la sessió el curtmetratge La inútil de Belén Funes, un «drama contemporani», com el defineix la directora, rodat en només tres dies a Barcelona i amb producció d'Isabel Coixet, que compta l'estada de Merche en la festa d'unes amigues, i com l'alegria i placidesa que l'envolten deixa encara més manifest el seu fracàs vivencial (que no vital).

Sessió contínua té com a objectiu visibilitzar la producció audiovisual local i provincial. Es tracta d'una trobada mensual, amb entrada lliure, entre públic i creadors per a compartir i debatre, però, sobretot, per a gaudir i conéixer la varietat de l'audiovisual produïda per creadors locals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana