Castelló: La UJI acull el I Congrés Internacional de Nanofluids per reduir emissions d'efecte hivernacle


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-06-2019
 


La conferència internacional s'inaugurarà el pròxim dimecres en la Facultat de Ciències de la Salut

La Universitat Jaume I acull des d'aquest dimecres el I Congr√©s Internacional de Nanofluids, materials que serviran per a incrementar l'efici√®ncia energ√®tica i reduir les emissions d'efecte d'hivernacle. Durant tres dies, els experts d'√†mbit internacional, provinents de 42 pa√Įsos, debatran al campus de Castell√≥ les novetats sobre els nous materials generats a trav√©s de la nanotecnologia els quals permetran avan√ßar cap a processos amb menor impacte en el medi ambient.


Aquesta primera edici√≥ de la Confer√®ncia Internacional de Nanofluids, que coincideix amb la segona trobada europea, est√† organitzada per la COST Action europea NanoUptake -Overcoming Barriers to Nanofluids Market Uptake- del programa H2020, liderada per la professora del Departament d'Enginyeria Mec√†nica i Construcci√≥ Leonor Hern√°ndez. Aquesta iniciativa disposa d'un pressupost aproximat de 130.000 euros per any i aglutina 45 grups de cient√≠fics de 25 pa√Įsos amb representaci√≥ d'universitats, centres d'investigaci√≥ i empreses del sector.


Totes dues trobades cient√≠fiques pretenen fomentar plataformes globals de col¬∑laboraci√≥ i intercanvi de coneixement entre investigadors i enginyers que treballen en l'√†mbit dels nanofluids i √†rees relacionades que tamb√© impliquen la ind√ļstria o la salut. Els nanofluids abasten √†mbits diferents com ara la calefacci√≥, la refrigeraci√≥, el emmagatzematge t√®rmic d'energia, les aplicacions d'energia solar, etc.

Entre els diversos ponents s'hi troben: Mohsen Sharifpur (Faculty of Engineering, Built Environment and Information Technology University of Pretoria); Somchai Wongwises King Mongkut (University of Technology Thonburi); Robert Taylor School (Mechanical and Manufacturing Engineering and School of Photovoltaic and Renewable Energy Engineering, University of New South Wales); Stephan Kabelac (Institute for Thermodynamics, Faculty of Mechanical Engineering, Leibniz University Hannover) o Yimin Xuan (School of Energy de la Nanjing University of Science and Technology).Web del I Congrés Internacional de Nanofluids
http://www.icnf2019.com/

Enllaç al programa:
http://www.icnf2019.com/index.php/program/program

Web de la COST Action:
www.nanouptake.eu

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios