Castelló: La 8a edició del Festival Undergrau tornarà a omplir de música i activitats el Pinar del Grau de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187955_114734/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-08-2019
La 8a edició del Festival Undergrau tornarà a omplir de música i activitats el Pinar del Grau de Castelló

La música 'under', un mercat artesanal i activitats per a tots els públics seran els protagonistes d'aquesta edició del festival.

El dissabte 31 d'agost, el Pinar el Grau de Castelló acollirà la 8a edició del Festival Undergrau, organitzat per l'Associació Cultural El Chamuyo amb la col•laboració de la regidoria de Cultura, encapçalada per Verònica Ruiz. Una cita on la música i la cultura 'under' seran els protagonistes.

"Una vegada més, el Pinar serà el lloc de trobada per als seguidors i seguidores de la música 'under', on a més de gaudir de la música, podran realitzar diferents activitats i passejar al voltant d'un mercat artesanal" ha explicat Ruiz.

Aquest any, a més de les actuacions musicals programades al llarg del dia, tant adults com infants podran gaudir d'un espai replet d'activitats i gastronomia. Entre d'altres, es podrà practicar 'slackline' de 17 a 20 hores i els més menuts gaudiran de l'espectacle 'La máquina y yo' a càrrec de la companyia Circo Dabitxi.

A més, a partir de les 16 hores el Mercat artesanal obrirà les seues portes, on un total de 15 parades oferiran els seus productes, tant gastronòmics amb opcions vegetarianes, com d'artesania, a preus populars, i que romandrà obert fins al tancament.

El festival obrirà les seues portes a partir de les 16 hores, amb l'entrada lliure, gratuïta i per a tota classe de públic.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana