Castelló: La concentració Big Twin reunirà a Castelló a 5.000 moters de tota Europa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188485_115179/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-09-2019
La concentració Big Twin reunirà a Castelló a 5.000 moters de tota Europa

Castelló acollirà durant aquest cap de setmana, del 13 al 15 de setembre, la XXXVI Concentració Big Twin España, que tindrà lloc al Pinar del Grau. Està prevista la participació d'unes 5.000 persones, de les quals 3.500 acudeixen amb motos, procedents de clubs espanyols i de 16 col•lectius estrangers; de França, Bèlgica, Holanda, Dinamarca, Alemanya i Regne Unit.

És la reunió motera més antiga i més important d'Espanya i del sud d'Europa, i compleix 36 anys apostant per Castelló. «Gràcies a aquesta concentració de Harleys, visitants no solament de tota Espanya, sinó també de la resta d'Europa vénen a Castelló», ha destacat l'alcaldessa, Amparo Marco, en la presentació d'aquesta edició. «És una proposta que contribueix a posar a Castelló en el mapa, que convida a gaudir de la Pineda i que dinamitza l'economia local, allargant, a més, el període estival i desestacionalitzant el turisme», ha apuntat Marco. «Aqueixa concentració, beneficia directament al sector de l'hostaleria, del comerç i de la restauració», ha ressaltat.

Marco, a més, ha expressat el seu agraïment a l'associació per triar una altra vegada Castelló com el seu punt de trobada, portant el món de les motos a la ciutat i gaudir d'elles amb tots els participants i els castellonencs, a més d'ensenyar a totes les persones d'altres parts d'Espanya i Europa com és Castelló i el seu ambient moter.

En la presentació, en la qual ha estat present la regidora de Turisme, Pilar Escuder, ha participat el president de Big Twin España, Javier Blasco, i el vicepresident del col•lectiu, Fernando Edo. Blasco ha detallat part de la programació, que arranca aquest divendres i finalitza el diumenge. Ha posat l'accent en el cartell musical, amb bandes de la ciutat i de la província, com Red Smoke, The Veterans o Animal Caliente; i també grups internacionals, com The Spunyboys o Stingers Scorps.

A més, hi haurà una zona d'estands, l'accés a la qual, per primera vegada, serà gratuït per a tota mena de públic a través de l'avinguda Ferrandis Salvador. I per al diumenge a les 12.00 hores hi ha prevista una ruta turística amb les motos, entre altres actes. El president de Big Twin ha animat a «acostar-se al Pinar i a gaudir de la variada programació que hem preparat per a aquest cap de setmana».

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana