Castelló: Castelló reprèn la campanya "Celebrem amb la natura" amb un ruta en la Magdalena


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-09-2019
 
L'ajuntament programa aquest diumenge 22 de setembre un itinerari de senderisme per a posar en valor el seu patrimoni natural
La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest mes de setembre dues activitats per a posar en valor el patrimoni natural de la ciutat, dins de la campanya "Celebrem amb la natura". Començarà aquest diumenge 22 amb una ruta de senderisme des de la Magdalena a la Raca impulsada amb motiu del Dia Internacional per la Preservació de la Capa d'Ozó.

L'activitat començarà a les 09.00 hores des de l'aparcament de l'ermita de la Magdalena i la ruta recorrerà 7,5 quilòmetres.

La campanya prosseguirà el 29 de setembre amb el "Dia Marítim Mundial" amb una activitat especial a la platja del Serradal.

Els interessats a apuntar-se a aquestes dues activitats han de contactar en info@naturacastello.es o telefonant a el 611 496 058.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios