Castelló: L'UJI queda quarta en l'Urban Mobility Challenge entre les quinze universitats participants


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190681_117060/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190681_117060/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-11-2019
L'UJI queda quarta en l'Urban Mobility Challenge entre les quinze universitats participants


La Universitat Jaume I de Castelló ha quedat quarta en l'Urban Mobility Challenge realitzat el passat mes de setembre sobre mobilitat sostenible entre els quinze centres universitaris participants de tot l'estat espanyol, per darrere de les Universitats de València, Múrcia i Alacant.

Segons els resultats, els usuaris i usuàries participants de l'UJI han realitzat 3.909 quilòmetres en transport públic; 849 en bicicleta; 808 a peu; 416 en cotxe compartit; 63 en carrera; 34 en patinet i 13 amb patins.

Els participants van anotar durant la Setmana Europea de Mobilitat, del 16 al 22 de setembre, i fins al el 16 d'octubre, en l'aplicació de Ciclogreen els recorreguts que realitzaven en els diferents mitjans de mobilitat i amb els que aconseguien cicles que les han permitir participar en un sorteig de múltiples regals com a motxilles, gots tèrmics u horts urbans.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios