Castelló: L'alumna de l'UJI del Grau en Enginyeria Informàtica, Natalia Franch Monferrer, obté una beca remunerada dels «WonNow Awards»


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190686_117065/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-11-2019
L'alumna de l'UJI del Grau en Enginyeria Informàtica, Natalia Franch Monferrer, obté una beca remunerada dels «WonNow Awards»

Durant sis mesos treballarà en el projecte de «Estratègia de mineria de rols i data analytics aplicat a la seguretat (Ciberseguretat)»

Natalia Franch Monferrer, alumna del Grau en Enginyeria Informàtica per la Universitat Jaume I ha obtingut una de les deu beques remunerades que concedeixen els premis WonNow en 2019. Els «WonNow Awards», que aquest any compleixen la seua segona edició, són una iniciativa de CaixaBank i Microsoft destinada a fomentar una presència femenina paritària amb la masculina en tots els àmbits de la societat en general i en el de la recerca científica en particular.

Els premis WonNow són d'àmbit nacional i estan dirigits a universitàries de carreres que en general compten amb menor presència femenina, com a Matemàtiques, Física o Enginyeries, amb la finalitat d'estimular l'excel·lència acadèmica i personal de les estudiants universitàries.

El guardó obtingut per l'estudiant de Betxí li dóna dret a treballar durant sis mesos en un dels 10 projectes inclosos en la iniciativa, concretament el de «Estratègia de mineria de rols i data analytics aplicat a la seguretat (Ciberseguretat)», i a la participació en el programa de mentoring de Microsoft Ibèrica.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios