Castelló: L'Ajuntament organitza una conferència sobre emergència climàtica i consum responsable


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191211_117519/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-12-2019
L'Ajuntament organitza una conferència sobre emergència climàtica i consum responsable

Les Regidories de Transició Ecològica i Habitatge de l’Ajuntament de Castelló conclouen aquest dimecres, 4 de desembre, les jornades "Construint i Alimentant Alternatives" amb una conferència sobre emergència climàtica, crisi econòmica i els principals reptes relacionats amb l'emergència climàtica.

L'acte tindrà lloc de 18.30 a 20.00 hores en el Menador i serà el colofó d'unes jornades que en dues setmanes han abordat qüestions com la sobirania alimentària, el consum responsable, l'agroecologia, la sostenibilitat i el dret a l'habitatge. Participaran aquest dimecres Dina Garzón, integrant de la Xarxa Ecofeminista i sòcia fundadora de la cooperativa Xenergía Dones amb Energia; i Jéssica Marzal, especialista en agroecologia i desenvolupament rural amb una vinculació en el món rural des d'una perspectiva de sostenibilitat i justícia social.

"Construint i Alimentant Alternatives" ha desenvolupat conferències sobre alternatives en l'habitatge o agroecologia, una jornada amb degustació de productes de proximitat, un taller de bioconstrucció o la projecció d'un documental sobre el paper de la dona en l'horta valenciana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana