Castelló: AlumniSAUJI forma en català i anglès durant el primer trimestre de l'any


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-01-2020
 


Comença la segona tanda dels grups de conversa en nivells mitjà i avançat, el «Writing Pack 2» i el «Curs virtual de català de nivell C2 superior»

L'aprenentatge d'idiomes és sempre una aposta del programa AlumniSAUJI, tant és així que el mes de gener i febrer s'ofereixen opcions per a millorar la redacció i l'expressió oral en anglès i també un curs de preparació al nivell superior C2 de català.

Comença el mes amb el «Writing Consulting Pack 2», una opció per a la millora de l'expressió escrita en anglès que consisteix en la realització de redaccions amb assessorament individualitzat d'un tutor per fer les correccions dels textos i resoldre els dubtes de l'alumnat. Aquests cursos tenen una duració de tres mesos (gener, febrer i març) i són virtuals.

També comencen a final de gener els grups de conversa, en nivells Intermediate i Advanced. Són reunions setmanals compartides amb un nombre reduït de persones que permeten millorar l'expressió oral i fomentar l'intercanvi conversacional en anglès.

A més de les diverses opcions de formació en anglès, també s'obri la inscripció al curs de català que s'inicia en febrer. El curs és «Català de nivell C2 Superior» és virtual perquè qualsevol persona puga accedir i assolir el nivell i destreses necessàries per a preparar les proves d'acreditació, bé de la Comissió Interuniversitària d'Estandardització de l'Avaluació dels Coneixements de Valencià (CIEACOVA) o de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Els cursos del programa d'AlumniSAUJI estan oberts al públic general, però els membres Premium del programa gaudeixen d'avantatges econòmics.

El Programa AlumniSAUJI està obert a tota la societat, ja siga algun dels més de 45.000 antics alumnes de la Universitat Jaume I com d'aquelles persones sense estudis universitaris o que són exalumnes d'altres universitats però que volen mantenir una relació de proximitat amb l'UJI. Formar part d'AlumniSAUJI permet participar de la vida universitària i gaudir de nombrosos avantatges en ocupació i millora laboral, formació, instal·lacions i activitats d'oci.

Més informació: www.alumnisauji.uji.es o https://www.uji.es/serveis/alumnisauji/jasoc/alumnisaujipremium/formacio/cursos-alumni/

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana