Castelló: Els documentals «Savis de l'horta» i «Los que desean» conformen l'edició de gener de «Sessió Contínua» al Menador espai cultural


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 20-01-2020
 

El cicle «Sessió contínua», organitzat per l'Associació Cultural Sessió Contínua i l'Aula de Cinema i Creació Juvenil del Servei d'Activitats Socioculturals de la Universitat Jaume I, es reprèn dijous 23 de gener de 2020 a les 19.30 hores al Menador espai cultural.

En aquesta ocasió, es projectaran els documentals Savis de l'horta de David Segarra i Los que desean d'Elena López Riera, dos treballs per a reflexionar sobre l'experiència humana a través de relats que guarden un missatge universal, lligats a rituals, treballs i tradicions, en un recognoscible paisatge llevantí.

David Segarra serà l'autor local convidat que presentarà Savis de l'horta, un curtmetratge que va estar premiat en el festival Docs València en 2019 i que recupera les històries i experiències d'homes i dones llauradores. A través d'aquestes històries, el film descobreix un món cultural, humà i geogràfic oblidat per la societat urbana. En definitiva, és un documental per a reflexionar sobre l'art de viure en temps moderns. Després de la projecció, David Segarra participarà en un debat amb el públic per a comentar aspectes relacionats amb el curtmetratge.

D'altra banda, complementarà la sessió Los que desean, un dels curtmetratges clau de la temporada en el qual, a través d'un exquisit muntatge, l'espectador assisteix a una poètica carrera de coloms. El documental ha estat nominat als European Film Awards i va guanyar el Pardino d'Or en el Festival de Cine de Locarno el 2018,

Més informació: https://wwwuji.es/cultura/base/aules/cinema-creacio/sessio-continua/

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios