Castelló: L'UJI dona la benvinguda a l'estudiantat internacional del segon semestre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192624_118732/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192624_118732/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-01-2020
L'UJI dona la benvinguda a l'estudiantat internacional del segon semestreLa Universitat Jaume I ha donat la benvinguda a l'estudiantat internacional que realitza els seus estudis a la universitat pública de Castelló durant el segon semestre del curs.

El vicerector d'Internacionalització i Cooperació, Joan Antoni Martín, ha sigut l'encarregat de donar la benvinguda a l'alumnat, acompanyat per les tècniques superiors de l'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) Margarita Gonell, Berta Durán i Aurora Ruiz.

En l'acte, que s'ha iniciat amb una visita guiada pel campus, s'ha informat l'estudiantat sobre el funcionament de la Universitat, el paper del coordinador i tutor acadèmic, el procediment de matrícula, l'Aula Virtual, o el programa d'activitats que l'ORI prepara per a l'alumnat entrant, entre altres qüestions. Així mateix, les associacions d'estudiants ESN i Aegee han donat a conèixer les activitats que ofereixen. La jornada s'ha completat amb una visita guiada per Castelló.

En el curs 2019-2020, la Universitat Jaume I rep un total de 370 estudiants internacionals entrants. Pel que fa a l'estudiantat d'Europa, provenen principalment d'Itàlia, amb 93 alumnes, França amb 39, Alemanya amb 25 o Països Baixos amb 15. Així mateix, també cal destacar que s'està incrementant la recepció d'alumnat d'Europa de l'Est.

L'UJI també compta amb estudiantat d'universitats de la resta del món, especialment de Xile, amb 14 alumnes, i Corea del Sud, amb 15 estudiants, i dels Estats Units, Japó, Xina, Kazakhstan, Indonèsia, Taiwan, Argentina, Mèxic, Colòmbia, Brasil, Uruguai i el Perú.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios