Castelló: Segueix en directe la X Marató BP Castelló i el VII 10K FACSA Castelló


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 27-01-2020
 


La competició esportiva es podrà seguir en directe i des de la distància gràcies a la retransmissió online


El diumenge 16 de febrer es celebrarà la X Marató BP Castelló i el VII 10K FACSA Castelló. Per quint any consecutiu, l'esdeveniment comptarà amb una emissió en directe de la cursa des de la web oficial de la Marató BP Castelló (www.maratonbpcastellon.com)fent que totes aquelles persones que no puguen apropar-se a Castelló puguen gaudir igualment de la gran festa de l'esport des de la distància.

Així mateix, en aquest desé aniversari i per primera vegada a la història de la Marató, la cursa es retransmetrà íntegrament per a tota la Comunitat Valenciana, gràcies a À Punt Mèdia.

Revista Running Castelló

‘Running Castelló’és la revista oficial de la Marató BP Castelló, on es pot trobar tota la informació sobre les dues distàncies convocades el diumenge 16 de febrer, així com tot allò relacionat amb les nombroses activitats que es duran a terme al llarg del cap de setmana.

‘Running Castelló’es lliurarà a tots els inscrits conjuntament amb la bossa del corredor a l'Expo-Marató, que es celebrarà el dissabte 15 de febrer. Al llarg de les més de seixanta pàgines, els corredors i corredores trobaran contingut d'interés sobre ambdues curses, entrevistes, consells nutritius, avantatges de practicar running sense dependre de les lentilles, i fins a tècniques per a posar el cervell a punt abans de córrer una marató. A més, també apareixen els plànols dels recorreguts de la Marató BP Castelló i del 10K FACSA Castelló, el rutómetro per a l'acompanyant i fins una guia per tal que els atletes coneguen a la perfecció tots els serveis que l'organització presta al corredor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana