Castellˇ: L'Ajuntament potenciarÓ en aquest mandat el servei de la Brigada AgrÓria Municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192768_118858/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castellˇ | General | 28-01-2020
L'Ajuntament potenciarÓ en aquest mandat el servei de la Brigada AgrÓria Municipal

El regidor de Transiciˇ Ecol˛gica trasllada a la plantilla la seua voluntat de reforšar la unitat que s'encarrega de la neteja de camins i sÚquies de Castellˇ.

La Regidoria de Transiciˇ Ecol˛gica de l'Ajuntament de Castellˇ es compromet en aquest mandat a potenciar el servei de la la Brigada AgrÓria Municipal, responsable del manteniment i neteja de les sÚquies i camins del terme de la ciutat.

ôAquest dimarts ens hem reunit amb la plantilla de la brigada agrÓria de Castellˇ; hem escoltat les seues demandes i hem traslladat la nostra voluntat que aquest servei, que considerem que Ús molt important per a cuidar l'entorn natural del terme municipal, es vaja enfortint durant la legislaturaö, explica el regidor de Transiciˇ Ecol˛gica, Fernando Navarro.

Aquesta brigada estÓ adscrita la Cambra AgrÓria Municipal, estÓ formada per 16 treballadors i el seu radi d'acciˇ abasta mÚs de 70 quil˛metres de sÚquies.

Una de les prioritats de la Regidoria de Transiciˇ Ecol˛gica en aquest mandat passa per impulsar l'agricultura de Castellˇ i apostar per a aix˛ per noves formes de producciˇ vinculades a canals a curts comercialitzaciˇ, sobirania alimentÓria i agroecologia.

En aquest sentit, el 6 de febrer es constituirÓ el Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat, una entitat consultiva de l'Ajuntament que reunirÓ una trentena de colĽlectius i que estudiarÓ les necessitats del sector.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios