Castelló: Vicente-Ruiz (PP): “La millor sanitat del món és gestionada per les pitjors mans, PSOE i Compromís”


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193472_119481/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-02-2020
Vicente-Ruiz (PP): “La millor sanitat del món és gestionada per les pitjors mans, PSOE i Compromís”

• Els populars lamenten que les retallades de PSOE i Compromis i la seua desastrosa gestió han convertit a Castelló en líder de les llistes d'espera
• Vicente-Ruiz: ““La gent de Castelló no ens mereixem aquest maltractament constant de unz esquerra incapaç de gestionar”

El Partit Popular de Castelló ha exigit hui a Ximo Puig i Mónica Oltra que “solucionen d'una vegada la greu crisi que existeix en la sanitat de la província de Castelló” ja que “la seua mala gestió ha provocat que hàgem passat de ser notícia per ser una referència sobretot en Oncologia, a ser notícia per liderar les llistes d'espera”.
Tal com ha lamentat hui la secretària provincial del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, “cada dia apareixen en premsa dolentes notícies sobre la situació sanitària de la província per la mala gestió de PSOE i Compromís” i ha advertit que “no pot ser que siguem la província amb més llestes d'espera en tota la Comunitat Valenciana”.
La responsable provincial ha manifestat que “la gent de Castelló no ens mereixem el desastre de gestió que el Consell està portant” ja que de nou la província lidera les llistes d'espera de cirurgies.
Dins de les demores, els hospitals que lideren les llistes d'espera són l'hospital Provincial amb 154 dies de mitjana de llista d'espera i l'hospital General, amb 140 dies. Per a Vicente-Ruiz, “és una vergonya que no pareixen d'anunciar plans per a lluitar contra les llistes d'espera que ells mateixos creen”.
La responsable del PP considera que “les retallades que estan aplicant al sector sanitari, eliminat serveis i amortitzant places, és el que està provocant que la gestió de la sanitat vaja com més va pitjor”, ha manifestat la responsable popular qui ha recordat que “el personal mèdic és el principal patrimoni que té la sanitat” i ha lamentat que “la millor sanitat del món siga gestionada per les pitjors mans”.





 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana