Castelló: El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia un curs formatiu de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193504_119507/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-02-2020
El Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia un curs formatiu de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet


15 alumnes participen en aquest curs, que busca potenciar l'ocupabilitat i donar resposta a les necessitats formatives del sector


El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència de la Província de Castelló ha iniciat avui el curs formatiu ‘Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet’ amb la finalitat de potenciar l'ocupabilitat i donar resposta a les necessitats formatives del sector.

Un total de 15 alumnes participen en aquesta formació que es desenvoluparà tant a l'aula de formació de l'Ajuntament de L'Alcora, on es treballarà la part més teòrica, com a l'Escola Superior de Ceràmica del municipi (ESCAL), on es duran a terme les pràctiques.

En el seu primer dia els participants han sigut rebuts pel president del Consorci i alcalde de L'Alcora, Samuel Falomir, qui els ha animat a aprofitar al màxim el curs i a continuar formant-se per a augmentar així les seues possibilitats laborals.

Al llarg de les 130 hores de formació els participants aprendran les eines necessàries per al desenvolupament i impressió de dissenys ceràmics adaptats a la tecnologia Inkjet. A més, visitaran empreses i rebran formació sobre tècniques en la cerca d'ocupació assessorats/es per l'orientadora laboral que els acompanyarà durant tot el curs.

Aquesta acció formativa, cofinançada per Labora, és totalment gratuïta i està dirigida a desocupats/es dels 9 municipis consorciats.

El curs compleix la seua segona edició i naix de la inquietud del Consorci per escoltar al teixit empresarial i oferir formació útil a les persones en situació de desocupació amb l'objectiu que puguen desenvolupar-se professionalment. De fet, 5 dels participants de la primera edició del curs han aconseguit la seua inserció laboral i estan treballant en l'actualitat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana