Diputación CS: Compromís demana un estudi amb les necessitats de personal de la Diputació abans de fer cap modificació de la plantilla


 
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 13-06-2017
 

El grup Compromís ha criticat que en l'última taula de negociació de la mesa de personal de la Diputació l'equip de govern del Partit Popular va aprovar una modificació de plantilla «sense que ni siquiera es donara una justificació per part dels caps dels serveis, o que sense que es presentara cap informe tècnic», segons el portaveu de la coalició, Xavier Trenco.
Trenco ha informat que Compromís ha demanat que es faça un estudi amb totes les necessitats dels diferents departaments. «Tots els serveis tècnics haurien d'exposar les seues necessitats i després els tècnics haurien de prioritzar i, en última instància, els responsables polítics decidir», ha assegurat el diputat de Compromís.
Segons Trenco, «la Diputació no pot eliminar places ni crear-ne de noves sense que hi haja una justificació de quin servei es vol donar». Per això, Compromís ha demanat en una moció que les places necessàries i les vacants «vagen cobrint-se mitjançant borses de treball creades per cada servei com es fa en totes les administracions». Trenco ha subratllat que «a Compromís li agradaria que l'Administració de l'Estat permetera contractar més personal i així no hi hauria que privatitzar o externalitzar serveis, com es veuen obligats a fer actualment algunes administracions».
El diputat de Compromís ha recordat que aquesta modificació de la plantilla de la Diputació suposa la creació de tres places noves «però se n'eliminen sis». Trenco ha assegurat que «en aquesta qüestió i en altres moltes, Compromís està al costat dels sindicats i donem suport a les seues reivindicacions».

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana