Diputaci髇 CS: El PSPV-PSOE exigeix que Moliner investigue si s髇 certes les sospites que la concession鄏ia del Centre Termal de Benassal desvia clients a altres balnearis de la Comunitat Valenciana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170293_99755/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 20-03-2018
El PSPV-PSOE exigeix que Moliner investigue si s髇 certes les sospites que la concession鄏ia del Centre Termal de Benassal desvia clients a altres balnearis de la Comunitat Valenciana

El portaveu adjunt del Grup Socialista en la Diputaci de Castell, Santi P閞ez, espera que despr閟 del debat que s'ha celebrat avui en el ple de la instituci, l'equip de govern del PP trobe immediatament una soluci a la greu situaci de deterioraci per la qual travessa el centre termal de Benassal.
Una soluci que ha de ser ?molt r鄍ida? i que 鷑icament pot passar ?per la rescissi de l'actual contracte amb la concession鄏ia i la nova licitaci del servei, o en defecte d'a珧, per un negociaci seriosa amb la concession鄏ia en la qual quede clar que aquesta va a complir all al que es va comprometre en el seu moment i que mai ha complit des que el balneari va obrir les seues portes a l'agost de 2011.
P閞ez insta al president Moliner al fet que actue immediatament perqu la situaci per la qual est travessant el centre termal 閟 insostenible, ja que segons afirma, els incompliments de la concession鄏ia ?s髇 constants i intolerables?.
En aquest sentit ha recordat que 鷑icament obri les seues portes durant els tres mesos d'estiu i no els sis, ampliables a nou, als quals es va comprometre en el moment del concurs, ?un comprom韘 que va tenir la m鄕ima puntuaci en la taula de valoraci, ni m閟 ni menys que 30 punts, que van resultar determinants per a l'adjudicaci.?
El centre termal de Benassal obri les seues portes pocs dies a l'any i ?de normal, solament als matins, alguna cosa que resulta inaudit?.
Per si tot a珧 no f髍a suficient, ?estem molt preocupats a m閟 perqu ens arriben constants den鷑cies sobre el possible desviament de clients a altres centres termals de la Comunitat Valenciana que practicaria l'empresa concession鄏ia del balneari de Benassal.?. Sobre aquest tema, ?els socialistes exigim a la Diputaci una r鄍ida recerca que determine si aquest extrem 閟 cert o no i l'adopci de les mesures pertinents si aquest extrem s'acabara confirmant?.
P閞ez recorda que en el seu moment ?des de la Diputaci es va vendre el projecte de Benassal com una oportunitat per a dinamitzar tur韘ticament a aquest poble i als d'al voltant, i a l'hora de la veritat no ha servit per res perqu la instal?laci solament roman oberta 3 mesos a l'any?.
Alguna cosa que para P閞ez 閟 de summa gravetat ?perqu estem parlant d'una infraestructura que ha suposat una inversi de 6 milions d'euros, dels quals l'adjudicat鄏ia solament ha aportat 600.000 en concepte de c鄋on mentre que de les arques p鷅liques ha eixit la friolera de 5,4 milions d'euros?. Una adjudicaci que a m閟, s'ha concedit per un espai de 25 anys.
El tamb alcalde de Forcall, Santi P閞ez, assegura que l'experi鑞cia del Centre Termal en la comarca ?est sent frustrant perqu en romandre tres mesos obert no ha dinamitzat tur韘ticament la zona i no s'ha creat riquesa de cap tipus?.
蓅 m閟, una s鑢ie d'empresaris vinculats al sector tur韘tic s'han vist greument perjudicats ?perqu en el seu moment van fer inversions que ara no poden rendibilitzar en estar el balneari tancat durant 9 mesos a l'any?.
S髇 raons que porten al portaveu adjunt del PSPV-PSOE en la Diputaci de Castell a exigir que ?el president Moliner i el seu equip es remaguen i es posen a treballar d'una vegada, perqu la gent de Benassal necessita una soluci urgent?.
?Si Moliner vol combatre de deb la despoblaci, ha d'actuar immediatament, perqu el que ocorre amb el balneari no 閟 solament que no estiga generant activitat econ騧ica en el poble, sin que a m閟, est arru飊ant a aquells empresaris que en el seu moment van realitzar importants inversions amb motiu de l'obertura del centre termal.?

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana