Diputación CS: CseM proposa que la Diputació s'implique en la creació del Cos Únic de Bombers


 
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 07-10-2018
 

Castelló en Moviment ha informat que en el pròxim ple de la Diputació es debatrà la posada en marxa del Cos Únic de Bombers a iniciativa del seu diputat Iñaki Vallejo. Precisament aquest dimecres es van concentrar a les portes del Palau de la Generalitat bombers de tot el territori valencià per a protestar per la precarietat laboral i reclamar la creació d'aquest Cos Únic de bombers.
El diputat Iñaki Vallejo informa que “el Cos Únic Valencià de Bombers ha estat una reivindicació clàssica de diferents sindicats de bombers i de diferents cossos de bombers. En el cas de Castelló facilitaria abordar les nombroses vacants i la manca de suficient personal professional”.
La moció que han registrat els municipalistes indica que la Diputació hauria de tindre la voluntat d'integrar el Consorci Provincial de Bombers de Castelló dins del futur Cos Únic de Bombers. Com explica Vallejo "el diputat delegat del Consorci Provincial de Bombers hauria de cooperar amb el Director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències per abordar el futur Cos Únic de Bombers". Justament els sindicats van reclamar en la concentració de València una comissió tècnica amb representants de tots els sectors implicats per abordar la creació d'un cos únic.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana