Diputación CS: La Diputació de Castelló clausura el programa Avalem+ per a joves qualificats i assegura la seua continuïtat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187148_114070/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 22-07-2019
La Diputació de Castelló clausura el programa Avalem+ per a joves qualificats i assegura la seua continuïtat




· 33 persones desocupades han dut a terme durant un any tasques relacionades amb les seues titulacions en les dependències provincials



La Diputació de Castelló ha tancat hui el programa Avalem+ per a joves qualificats amb una sessió de cloenda en què el president José Martí ha fet entrega d'una certificació als 33 joves participants, que durant tot un any han desenvolupat tasques relacionades amb les seues titulacions en les dependències de la institució provincial.



Durant la seua intervenció, el mandatari ha agraït «la dedicació plena i absoluta» de tots els participants «pel seu servei a la societat castellonenca» i ha destacat que «la Diputació sempre serà un gran aliat per a combatre la precarització laboral i la falta de treball juvenil». «Som conscients que encara hi ha molt a fer, per això seguirem apostant per l'ocupació de qualitat a través de la generació d'oportunitats», ha afegit Martí.



En total, la Generalitat Valenciana, que ha promogut el pla a través de Labora, ha aportat 540.000 euros al pla, mentre que la Diputació de Castelló, com a entitat beneficiària, ha cofinançat amb 175.000 euros. En aquest sentit, el president ha assegurat la continuïtat del programa Avalem+ pels seus grans beneficis, ja que «els joves tenen l'oportunitat de demostrar la seua gran vàlua mentre augmenten la seua experiència professional».



EN SETEMBRE, NOU PLA

Durant les pròximes setmanes es farà pública la relació de llocs de treball i serà Labora qui farà la proposta de selecció a la Diputació de Castelló després de baremar els mèrits. Segons les previsions, serà a finals de setembre quan s'incorporaran els joves seleccionats. Les condicions romandran igual, ser menor de 30 anys, estar en situació de desocupació i estar inscrit al servei de Garantia Juvenil.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana