Diputación CS: El Patronat de Turisme reuneix els 16 municipis de costa per a coordinar estratègies conjuntes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193361_119384/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193361_119384/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 13-02-2020
El Patronat de Turisme reuneix els 16 municipis de costa per a coordinar estratègies conjuntes

El Patronat Provincial de Turisme ha posat hui de manifest el seu nou full de ruta de millora de la participació i el consens en la presa decisions en la primera reunió de la comissió sectorial de municipis de costa. I és
que aquest matí s’ha reunit per primera vegada la comissió sectorial de municipis costaners, que ha comptat amb la presència de representants polítics i tècnics de les localitats del litoral castellonenc: Alcalà de Xivert-Alcossebre, Almassora, Almenara, Benicarló, Benicàssim, Borriana, Cabanes, Castelló de la Plana, Xilxes, la Llosa, Moncofa, Nules, Orpesa, Peníscola, Torreblanca i Vinaròs.
La diputada de l’àrea, Virginia Martí, s’ha mostrat satisfeta «per l’arranc
d’aquesta nova comissió que, a l’igual que les huit restants previstes en el nou
model de gestió del Patronat, han de servir de corretja de transmissió entre el
territori i l’ens provincial a l’hora de coordinar futures estratègies i accions
turístiques». La comissió es reunirà dues vegades a l’any en el primer i tercer
trimestre de l’any.
Aprofundint en la reunió, aquesta ha servit per abordar qüestions d’interés tècnic com la nova estratègia de destinacions turístiques intel·ligents que liderarà la Diputació o els reptes que planteja per als municipis de la província l’adaptació al nou reglament del municipi turístic de la Generalitat Valenciana. A més a més, també s’han explicat algunes de les principals novetats de les línies de subvenció que publicarà en breu el Patronat, «amb les que reforçarem el recolzament als municipis fent una gran aposta per l’impuls de la promoció i el desenvolupament de productes turístics», ha assegurat Martí.
En aquesta primera trobada, la comissió també ha determinat de forma unànime quins seran els seus tres representants en la comissió de vertebració territorial: Alcalà-Alcossebre per la zona nord, Torreblanca pel centre i Almenara pel sud. En aquesta comissió també s’incorporaran representants de les mancomunitats i agrupacions de municipis de l’interior de Castelló.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios