Diputación CS: La Diputació Provincial de Castelló treballa per declarar com a emergència les obres de garantir l'aigua potable a municipis amb escassetat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226774_143720/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 26-04-2024
La Diputació Provincial de Castelló treballa per declarar com a emergència les obres de garantir l'aigua potable a municipis amb escassetat

La Diputació Provincial de Castelló treballa al costat dels ajuntaments per aconseguir que el Consell declare com a emergència les obres necessàries per garantir l'aigua potable als municipis amb escassetat.

El diputat de Cicle Integral de l'Aigua, Iván Sánchez, s'ha reunit amb alcaldes de municipis afectats per l'escassetat d'aigua, com Canet lo Roig, Vistabella, Xodos, Costur, Benafigos, La Jana i Ares del Maestrat. En la reunió s'ha analitzat la falta d'aigua en aquests municipis, que ha portat al subministrament a través de galledes.

Des del Govern Provincial treballen juntament amb el Consell per agilitzar els tràmits necessaris i garantir l'abastament d'aigua potable a la província. També han mantingut reunions amb la Direcció General de l'Aigua i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per garantir l'aigua potable.

'Des del Govern Provincial treballem al costat dels pobles, sent diligents en la resolució de problemes bàsics i sol·licitant al Consell el suport i la inversió necessàries per garantir l'accés a l'aigua a tota la província', ha destacat el diputat Iván Sánchez.

La Diputació Provincial de Castelló col·labora amb el Consell en l'execució d'infraestructures hidràuliques per a l'abastament d'aigua potable a la província. Algunes de les obres previstes inclouen sondejos per al subministrament en diversos municipis.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana