Els Ports: Morella signa el conveni de la nova oficina PROP amb el Conseller de Transparència de la Generalitat Valenciana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155079_88853/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/3/155079_88853/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/3/155079_88853/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 07-03-2017
Morella signa el conveni de la nova oficina PROP amb el Conseller de Transparència de la Generalitat Valenciana

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, l’Honorable Sr Manuel Alcaraz, ha firmat el conveni per a la nova oficina PROP que es situarà a l’ajuntament de Morella. Aquesta oficina té l’objectiu de facilitar tràmits als veïns i veïnes de la comarca dels Ports i evitar-los els desplaçaments llargs.
“La firma del conveni és un pas més per a que aquesta nova oficina del PROP sigui una realitat a Morella” ha comentat Rhamsés Ripollés. L’edil també ha destacat “que és un servei necessari per als veïns de Morella i els Ports, ja que fins ara la gestió d’aquestos tràmits els implicava llargs desplaçaments fins a Vinaròs o Castelló que es podran estalviar”. A més, l’ajuntament de Morella ja té la reforma i reestructuració de les oficines feta per a poder albergar el nou servei. D’aquesta manera, “esperem que en poc de temps puguem obrir el nou servei a la ciutat” ha dit Rhamsés.
D’altra banda, el Conseller de Transparència, Resposabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana, Manuel Alcaraz, ha comentat “s’ha de pensar en els pobles de l’interior que també han de poder accedir als serveis i no sols en els grans nuclis de població. A més, ha dit que la cerca de tècnics per a ocupar les places de la nova oficina PROP a Morella ja està en marxa.
Ajuntament de Morella accessible
L’ajuntament de Morella ha aprofitat la inserció de la oficina PROP per a fer alguna remodelació a l’edifici. Així, a més de la reforma que suposava la nova oficina, es pretén fer un ajuntament més accessible per a totes les persones. D’aquesta manera, un ascensor nou i la reubicació d’oficines i serveis faciliten als veïns i veïnes l’accés a tot l’edifici i els seus serveis.