Els Ports: Morella es prepara per a la Setmana de la Joventut des del 31 de juliol al 5 d’agost


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/161280_92466/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 25-07-2017
Morella es prepara per a la Setmana de la Joventut des del 31 de juliol al 5 d’agost

Morella està preparada per a albergar la setmana de la Joventut que dóna l’inici a l’agost de l’Anunci. D’aquesta manera, jocs, xerrades, esport, cine i exposicions es realitzen des del 31 de juliol fins al 5 d’agost on s’organitzen activitats per a tots els públics. Així, el campionat de Futbol Sala Ciutat de Morella que compleix la seua XXIX edició, la inauguració de l’exposició del Fons Valencià de la Solidaritat i els jocs tradicionals del dimecres de matí estan entre les activitats destacades d’aquesta setmana.
La regidora de joventut, Judit García, ha comentat que “algunes de les activitats necessiten inscripció i avisarem amb antelació de quines són per a que els i les joves participen”. A més, l’edil ha convidat “a que els xiquets vinguen amb els seus iaios i iaies el dimecres als jocs tradicionals de la Plaça Colom per tal que els expliquen i ensenyen com jugaven abans”. Finalment, Judit ha explicat que “durant la Setmana de la Joventut també es realitzen xerrades i tallers per a que els xiquets i xiquetes de Morella aprenguen durant les vacances d’estiu a l’hora que s’ho passen bé”.
La Setmana de la Joventut de Morella comença el dilluns vinent quan es celebra la inauguració a les 11.00 hores. D’aquesta manera, durant la setmana es juga la fase final del futbol sala i la final es disputarà el 12 d’agost. Entre les activitats més destacades d’aquesta particular setmana estan el taller de flaons al casal jove del dimarts a les 17.00 hores, el cine a la fresca del dimecres a la nit, a les 22.30 amb la pel·lícula Es por tu bien, o el taller Pintem l’Anunci, a la Plaça Colom el divendres a les 11.00 hores per tal de pintar un mural amb motiu de la festa del confeti.
Finalment, les festes de la joventut de Morella finalitzen el dissabte 5 d’agost amb l’acte de cloenda a les 12.00 hores. Aquest acte consisteix en la Festa dels Gegants que comença a l’ajuntament de Morella.