Els Ports: Morella s’adherirà al Programa Edificant per a millorar el col·legi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165762_96150/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 23-11-2017
Morella s’adherirà al Programa Edificant per a millorar el col·legi

Aquest matí l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, l’arquitecte municipal, Lucas Castellet, i el Secretari, Ivan Esteller, s’han reunit amb el Director Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de Castelló, Robert Roig per a parlar sobre l’adhesió de Morella al Programa Edificant i millorar el CEIP Mare de Déu de Vallivana de Morella. Aquest programa, impulsat per la Generalitat Valenciana, pretén millorar les infraestructures educatives en col·laboració amb els ajuntaments.
El col·legi de Morella necessita diverses reformes per tal de millorar l’accessibilitat a l’edifici, així com albergar totes les aules necessàries per a donar classes. Aquestos temes s’han tractat en diversos consells escolars i han mostrat les mancances del col·legi.
D’aquesta manera, l’ajuntament de Morella es vol vincular al Programa Edificant de la Generalitat Valenciana per tal de dur a terme les diferents millores que necessita el col·legi. L’alcalde de Morella ha destacat que “és un projecte molt important per a poder donar el millor servei i albergar el col·legi en un edifici que puga albergar les aules i necessitats d’alumnes i professors”. Rhamsés ha recordat que “es tracta d’un edifici peculiar que necessita una actuació per tal de fer-lo accessible per a tots i totes”. Finalment, ha comentat que “aquesta iniciativa és molt positiva, ja que fomenta la unió entre els ajuntaments i la Generalitat”.
Durant aquesta reunió, el Director territorial i els tècnics han informat sobre els tràmits per a unir-se a aquest projecte de manera que al Ple Ordinari de desembre s’aprovaria l’adhesió al programa per part de l’ajuntament de Morella. Els serveis tècnics estan realitzant en aquestos moments la memòria que contempla les actuacions necessàries.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios