Els Ports: Comencen les obres d'acondicionament dels camins rurals de Rosell


 
La Plana al Dia | Els Ports | General | 29-11-2017
 

Els camins afectats són vies que possibiliten l'accés a diverses explotacions ramaderes de porcí i donen servei a nombroses finques d'oliveres en cultiu. La intervenció suposarà una millora permanent, és a dir, amb un acabat de ferm asfàltic. El període previst del treball és de tres setmanes. Els dies d'asfaltat dels camins no es podrà circular pels trams afectats i, per aquest motiu, s'anirà informant per mitjà de bandos dels dies d'asfaltat de cada camí.

El pressupost d’execució de l’obra és de 154.973,97 € i està subvencionat en un 80% per la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació.
Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios