Els Ports: Comença l’Escola d’Estiu a Morella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174121_102989/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 26-06-2018
Comença l’Escola d’Estiu a Morella

Morella ha engegat l’Escola d’Estiu aquesta setmana amb 79 alumnes en l’edició del 2018. Aquest servei ofereix diferents activitats per als xiquets i xiquetes durant els mesos de juny i juliol. Així, es tracta d’un servei que permet conciliar la vida familiar i laboral durant l’estiu, en el període de vacances escolars. Per a aquest curs s’han contractat 3 monitores per a l’Escola d’Estiu i la principal novetat d’aquesta edició és que l’última setmana estarà dedicada a l’Early Music Morella amb tallers musicals. A més, com a activitat especial, el 9 de juliol, els i les alumnes visitaran el bus de la llengua.
La regidora d’Educació, Judit García, ha destacat que “aquest servei és molt important perquè els xiquets i xiquetes de Morella tinguen activitats durant els mesos de vacances”. D’aquesta manera, els diferents espais municipals estan disponibles per a fer activitats variades per a tots els xiquets. Judit també ha comentat que “es tracta de donar un servei perquè les famílies puguen conciliar la vida laboral amb la familiar”. A més, “aquest servei és molt important perquè els xiquets continuen el seu aprenentatge durant els mesos de vacances i es continua amb l’educació i formació dels més menuts”.
L’Escola d’Estiu està molt consolidada a Morella on tots els anys compta amb desenes d’alumnes que es matriculen per setmanes. D'aquesta manera, el nombre d'alumnes varia cada setmana. Els menuts s'ho passen molt bé i aprenen, ja que s'organitzen dies temàtics perquè es divertisquen i facen noves activitats. D’altra banda, fa uns anys que s’ha afegit l’Esplai d’Esport i Anglés destinat a un públic major, el qual començarà la setmana que ve. Aquest servei està consolidant-se cada any i pretén seguir amb l’aprenentatge d’idiomes durant l’estiu i practicar esport durant aquestos mesos de vacances.
Aquests dos serveis faciliten la conciliació laboral dels pares i mares, ja que permet que els xiquets i xiquetes tinguen el seu espai d'educació i diversió durant les vacances escolars.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana