Els Ports: Morella inicia la campanya solidària de recollida de roba


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185282_112501/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 16-05-2019
Morella inicia la campanya solidària de recollida de roba

Morella comença la campanya solidària de recollida de roba el pròxim dilluns 20 de maig. Així, els veïns i veïnes podran portar les peces de roba que vulguen donar a la Llotja de l’ajuntament en l’horari d’oficina, des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores. Aquesta acció busca igualar la quantitat de roba recollida en anteriors edicions i replegar uns 1.500 quilos durant la setmana amb la participació de totes les morellanes i morellans.
La regidora de Benestar Social i Cooperació, Malú Blasco, ha fet una crida "a participar una edició més d'aquesta campanya de recollida de roba que tots els anys té molta acceptació i participació de la gent. Aquesta és ja una tradició entre els veïns i veïnes de Morella que s'ha realitzat a maig durant molts anys”. Així, Malú ha destacat que "la roba s'entregarà a la fundació Tots Units de Vila-real i aquesta s'encarrega de triar i separar les peces de roba per talles i la seua posterior distribució. D'aquesta manera, la roba es distribueix de la forma més eficient entre els que la necessiten".
La recollida de roba sol ser un èxit a la localitat junt amb la recollida de taps i el banc d'aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l'any es poden portar aliments o taps de plàstic de les diferents accions que es porten a terme. Així, els taps de PVC es poden portar a l'ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc municipal d'aliments, hi ha diversos punts als comerços de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja rep aquests i s'encarrega de classificar-los i repartir-los.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios