Els Ports: Morella inicia la campanya solidria de recollida de roba


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185282_112501/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Els Ports | General | 16-05-2019
Morella inicia la campanya solidria de recollida de roba

Morella comena la campanya solidria de recollida de roba el prxim dilluns 20 de maig. Aix, els vens i venes podran portar les peces de roba que vulguen donar a la Llotja de l?ajuntament en l?horari d?oficina, des de les 8.00 hores fins a les 15.00 hores. Aquesta acci busca igualar la quantitat de roba recollida en anteriors edicions i replegar uns 1.500 quilos durant la setmana amb la participaci de totes les morellanes i morellans.
La regidora de Benestar Social i Cooperaci, Mal Blasco, ha fet una crida "a participar una edici ms d'aquesta campanya de recollida de roba que tots els anys t molta acceptaci i participaci de la gent. Aquesta s ja una tradici entre els vens i venes de Morella que s'ha realitzata maig durant molts anys?. Aix,Malha destacat que "la roba s'entregar a la fundaci Tots Units de Vila-real i aquesta s'encarrega de triar i separar les peces de roba per talles i la seua posterior distribuci. D'aquesta manera, la roba es distribueix de la forma ms eficient entre els que la necessiten".
La recollida de roba sol ser un xit a la localitatjunt ambla recollida de taps i el banc d'aliments. Durant aquesta setmana Morella aconsegueix entre 1.000 i 2.000 quilos de roba per a donar i durant tot l'any es poden portar aliments o taps de plstic de les diferents accions que es porten a terme. Aix, els taps de PVC es poden portar a l'ajuntament on es poden dipositar. Pel que fa al banc municipal d'aliments, hi ha diversos punts als comeros de Morella on es poden portar els productes. La Creu Roja repaquestsi s'encarrega de classificar-los i repartir-los.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana