Eslida: El PSPV-PSOE d'Eslida proposa als altres candidats un debat electoral públic


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/184951_112222/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Eslida | General | 08-05-2019
El PSPV-PSOE d'Eslida proposa als altres candidats un debat electoral públic

El PSPV-PSOE d'Eslida ha proposat un debat als altres candidats de cara a les pròximes eleccions que se celebraran el pròxim 26 de maig. Lucía Doñate, candidata socialista a l'alcaldia, ha explicat que “volem explicar les nostres propostes i debatre-les amb els altres candidats perquè pensem que serà la millor manera de fer que Eslida tinga un futur millor a partir del pròxim mes de juny. Per això pensem que un debat electoral públic és una bona opció i proposem que es faça el pròxim 18 de maig a les 19h en el local multifuncions. Hem llançat la invitació a totes les candidatures i estem esperant la resposta”.

En el cas que els altres partits no accepten participar en aquesta trobada, la candidata socialista es compromet a “estar aqueix mateix dia en el local i contestar a les preguntes de les veïnes i veïns sobre el nostre projecte per a Eslida. Sabem que tenim les millors propostes per a la localitat, per això no tenim cap problema a explicar-les i a enriquir-les amb les aportacions de la ciutadania. A partir del 27 de maig, si comptem amb la confiança de la gent, governarem sempre amb el diàleg com a prioritat i això el volem aplicar des de ja, des de la campanya electoral”.

Lucia Doñate conclou dient que “és clar que el projecte del Partit Popular està esgotat i no poden continuar en el govern, per això volem demanar la confiança de les veïnes i veïns d'Eslida per a renovar les idees i fer que el nostre municipi progresse. Volem posar Eslida on es mereix i tenim una gran quantitat de propostes que anirem explicant en aquestes pròximes setmanes per a convéncer a la gent de la nostra localitat que podem i volem governar per a totes i tots”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana