l'Alcalatén: Diputació inverteix més de 100.000 ? en la xarxa de proveïment d'aigua de Atzeneta


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182132_109801/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 15-02-2019
Diputació inverteix més de 100.000 ? en la xarxa de proveïment d'aigua de Atzeneta

El portaveu del PP, José Barberá, agraeix a la Diputació, liderada pels populars, la inversió que millorarà la qualitat de vida dels veïns

Atzeneta veurà en breu renovada la xarxa de proveïment d'aigua de diversos carrers gràcies a l'esforç i la tenacitat de la Diputació, que lidera el PP. Així, el portaveu popular en el municipi, José Barberá, ha volgut agrair al govern provincial la decisió que implicarà una millora en la qualitat de vida dels veïns de Atzeneta, endreçant un servei fonamental i essencial com és el del subministrament de l'aigua potable.
L'actuació suposa un desemborsament de 100.900 euros, dins del Pla 135 (Pla Provincial de Cooperació d'Obres i Serveis), per a executar la millora de la xarxa d'aigua als carrers Xodos i Roca de Mei. ?És una gran inversió per a Atzeneta i des del PP estem molt satisfets amb la labor que la Diputació, que dirigeix Javier Moliner, està fent, atenent les nostres demandes i necessitats perquè els ciutadans, sobretot als pobles de l'interior, tinguen bones infraestructures i serveis que redunden en la qualitat de vida de les nostres famílies?, manifesta el portaveu del PP, José Barberá.
Per la seua part la regidora Inmaculada Jiménez Escrig va aplaudir les obres en aquests carrers: ?Atzeneta és un poble que necessita, com ocorre en molts municipis d'interior, d'inversió no municipal per a continuar avançant; la labor del PP, en aquest cas de la Diputació, és fonamental i des del PP de Atzeneta continuarem treballant i reivindicant ajudes i solucions perquè el poble puga prestar el millor servei als seus habitants?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana