l'Alcalatén: Vicent Marzà dona suport a la candidatura d'Avancem pel poble en un sopar de propostes amb més de 70 assistents


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183274_110786/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183274_110786/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 18-03-2019
Vicent Marzà dona suport a la candidatura d'Avancem pel poble en un sopar de propostes amb més de 70 assistents

El candidat a les Corts per les comarques de Castelló, Vicent Marzà, va acompanyar a la candidata a l'alcaldia de les Useres, Cristina Flors, i als membres de la candidatura Avancem pel poble al sopar de pa i porta organitzat el passat divendres 15 de març, al que van acudir més de 70 persones. L'esdeveniment també va comptar amb la participació de les candidates a les Corts Imma Carda i Belén Bachero, així com del candidat a l'alcaldia de l'Alcora, Víctor Garcia.
Cristina Flors va ressaltar la solvència de l'equip que l'acompanya en estes eleccions municipals i va apuntar que: "Em sent afortunada perquè un grup de persones tan solvents i capaces hagen confiat en mi per dur endavant este projecte que ens ajudarà a canviar la manera de fer política al nostre poble".
Entre les propostes i els temes suggerits pels assistents per al debat amb Marzà i Flors, van destacar el despoblament i la situació del procés de construcció de l'escola. Marzà va apuntar que ambdós temes van de la mà, ja que "només assegurant l'accés als serveis bàsics, com l'educació, es pot frenar la migració que pateixen els municipis d'interior de Castelló". Per això, va dir, "el centre d'infantil i primària de les Useres ha sigut una prioritat per a Compromís en la passada legislatura". En eixe sentit, va apuntar que el projecte bàsic ja està realitzat i que s'està enllestint el projecte d'execució.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana