l'Alcalatén: Germán Renau demana el vot socialista en les Usres per a un procés electoral a doble volta en el qual el que succeïsca el 28 d'abril tindrà molta incidència sobre el que ocórrega el 26 de maig


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184225_111607/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184225_111607/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184225_111607/3_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 14-04-2019
Germán Renau demana el vot socialista en les Usres per a un procés electoral a doble volta en el qual el que succeïsca el 28 d'abril tindrà molta incidència sobre el que ocórrega el 26 de maig


 Clara Tirado destaca que votar PSPV-PSOE ?és avançar i no retrocedir, defensar la Sanitat universal, l'Educació gratuïta i el sistema públic de pensions pel qual van lluitar els nostres pares?.

El Partit Socialista ha celebrat un acte electoral a les Useres davant 70 persones en el qual han intervingut el candidat número 2 al Congrés per Castelló, Germán Renau, i la candidata a les Corts Valencianes, Clara Tirado. Els ha acompanyat el candidat del PSPV-PSOE a l'alcaldia d'aquesta localitat, Rafa Porcar.
Germán Renau ha dit durant la seua intervenció que ?ens estem enfrontat a un procés electoral a doble volta, el 28 d'abril amb les eleccions generals i autonòmiques i el 26 de maig amb les europees i les municipals?. I hem de tindre clar que ?el que ocórrega el 28 d'abril tindrà incidència sobre el que esdevinga el 26 de maig, i que el resultat de tots dos processos electorals marcarà la direcció en la qual ens mourem en els pròxims quatre anys als nostres ajuntaments, la Generalitat, el Govern d'Espanya i el parlament europeu?.
Ha recordat que ?només hi ha dos possibles rumbs a prendre: cap avant, si fem que el Partit Socialista estiga en tots els governs, o cap endarrere, si permetem que governen les dretes, perquè això significaria retrocedir quatre dècades, a temps molt foscos que no volem que tornen?. Per tant, ?cal votar socialista perquè Espanya, la Comunitat i província de Castelló continuen avançant?.
En similars termes s'ha manifestat la candidata a les Corts Valencianes, Clara Tirado, qui ha advertit que ?enfront del tripartit de les dretes, està la majoria de progrés d'aquest país, que disposa de l'arma més poderosa que existeix en democràcia, el vot, que a diferència de les pistoles dels socis del PP a Andalusia, no necessita llicència, ni permisos?. Ha afegit que ?amb el nostre vot és amb el qual direm NO al retorn al passat?.
Perquè el que farem el pròxim 28 d'abril és ?invocar un nou temps, el d'avançar i anar més lluny en l'ampliació de drets i llibertats, un temps de fermesa per a defensar allò pel que els nostres pares van lluitar, alguna cosa que no permetrem que estiga en venda o que siga revisat, perquè estem molt orgullosos de la nostra Sanitat, la nostra Educació i el nostre sistema públic de pensions, que ens garanteix una vellesa amb dignitat?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana