l'Alcalatén: El PSPV de Llucena destaca la sensibilitat de Puig amb una inversió de 1,1 milions en Educació i Sanitat


 
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 06-08-2019
 


El portaveu socialista, Gerardo Beltrán, destaca "la millora de serveis públics com a millor inversió en municipis d'interior"

Llucena rebrà una inversió de 1,1 milions d'euros per part de la Generalitat Valenciana en els pròxims mesos. El portaveu del Grup Municipal Socialista, Gerardo Beltrán, destaca que "invertir en Educació i Sanitat suposa una clara aposta pel futur dels municipis d'interior i això és el que està fent el govern liderat pel socialista Ximo Puig".

Beltrán ha destacat que el gruix de les inversions es destinarà a la remodelació integral del col·legi d'educació Infantil i Primària Comtessa i una mica més de 100.000 euros a la millora del centre de salut. "Invertir en la qualitat dels serveis públics, com l'educació i la sanitat, és apostar per la gent que té el seu projecte de vida en municipis d'interior", ha insistit el regidor socialista.

No obstant això, ha lamentat que l'alcalde de Llucena, David Monferrer, haja omés que són inversions de la Generalitat Valenciana en un saluda dirigit a totes les veïnes i veïns del municipi informant aquestes subvencions. "Que s'invertisquen 1,1 milions d'euros és una excel·lent notícia per a Llucena, negar que els inverteix un govern liderat pel PSPV només respon a la voluntat d'amagar que els socialistes estem per damunt de les sigles de partit i ens creiem que les polítiques han de beneficiar a les persones", ha abundant el regidor Gerardo Beltrán.

L'aposta de la Generalitat Valenciana i de la Diputació de Castelló per combatre el despoblament "es demostra amb inversions com aquestes". El portaveu socialista a Llucena ha reivindicat "la millora dels serveis públics com a millor inversió en els municipis d'interior per a combatre la despoblació".

Cal destacar que la Conselleria d'Educació ja ha tret a concurs públic el muntatge i lloguer d'instal·lacions educatives provisionals de sis centres docents públics de la província de Castelló, entre ells el CEIP Comtessa, que estaran en obres el pròxim curs 2019-20 a través del pla Edificant.

La instal·lació d'aules prefabricades per a albergar a l'alumnat de manera provisional mentre s'executen les obres ix a licitació per 148.353,50 euros per un termini de 12 mesos. Se situaran sobre un solar de 2.000 metres quadrats i inclouen tres aules d'Infantil, quatre de Primària, una de desdoblegue i un menjador.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios