l'Alcalatén: Avancem pel Poble s'interessa per l'estat de l'escola de les Useres a la DG d'Infraestructures Educatives


 
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 26-10-2019
 


Diversos integrants d'Avancem pel Poble - Compromís per les Useres s'han reunit aquest divendres amb el Director General d'Infraestructures Educatives del Consell, Víctor Garcia, per conéixer de primera mà l'estat del procés de construcció de la nova escola de la localitat. Segons han indicat una de les membres d'Avancem presents a València, Patricia Miguel, en un comunicat difós a través de les xarxes socials, "hui hem pogut corroborar que el projecte de construcció de l'escola està redactat i que ara mateix es troba en advocacia per poder licitar pròximament l'obra".


A més, Miguel ha apuntat que "l'equip de govern a l'Ajuntament de les Useres ha demostrat no tenir gens d'interés en l'assumpte", ja que, tal com ha explicat, la setmana passada va portar un punt "populista i electoralista" al ple extraordinari segons el qual es volia aprovar el fer una pregunta a Conselleria sobre aquest mateix tema. Segons la integrant d'Avancem, "aquest era un tràmit que l'alcalde podia fer per telèfon, com hem fet nosaltres fins ara, o concertant una reunió com la de hui".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios