l'Alcalatén: Vistabella del Maestrat participa en el proyecte "hoy me acuerdo de ti" per a felicitar els nadals als que mes ho necessiten


 
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 02-12-2019
 L’escola de Gent Gran de Vistabella del Maestrat participa en el projecte nadalenc “Hoy me acuerdo de ti” conjuntament amb les xiquetes i xiquets d´infantil de l’aulari del poble del CRA Penyagolosa.

Des del 2016, la cordovesa Isabel Amo creadora del projecte “Hoy me acuerdo de ti”, té com a objectiu alegrar els nadals a xiquets i xiquetes, i també a persones majors, que passen aquestes dates tan assenyalades als hospitals, o es troben soles o malaltes.

L’Escola de Gent Gran de Vistabella, deixant de banda la seva programació habitual d’activitats físiques com mentals, s’han sumat al projecte nadalenc, amb l’ajuda de les xiquetes i xiquets del aulari municipal. Han realitzat postals amb missatges d’afecte i prosperitat, per tractar d’alegrar i donar ànims a aquelles persones que tant ho necessiten en les properes festes de Nadal.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios