l'Alcora: El govern de l'Alcora proposa millorar el casc antic dins del Pla Castelló 135


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 13-03-2017
 

El govern de l'Alcora proposa continuar amb la millora del casc antic del municipi dins del Pla Castelló 135 de la Diputació, que substitueix als Plans Provincials d'Obres i Serveis.

El projecte consisteix en la renovació urbana del carrer els Moros i la plaça del Pati. Inclou la substitució del paviment actual de calçades i voreres, que es troba en situació de deteriorament, per un nou paviment format per llamborda de formigó de color gris per a calçada i groc per a voreres, d'acord amb els carrers adjacents, i la renovació de les infraestructures urbanes- aigua potable, xarxa de sanejament i xarxa d'aigües pluvials-.

Les actuacions ascendeixen a 131.075 €, d'aquest total la Diputació finançaria 115.000 € a través del Pla Castelló 135 i la resta ho assumiria l'Ajuntament.

“La finalitat d'aquest projecte és millorar i posar en valor una zona tan emblemàtica i visitada de l'Alcora com és el casc antic”, destaca el regidor d'Urbanisme, Samuel Falomir.

La proposta del govern municipal ha passat aquest matí per comissió informativa i el divendres se sotmetrà a la votació del Ple.