l'Alcora: La Policia Local de l'Alcora deté al presumpte autor d'una agressió sexual


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 17-03-2017
 

La Policia Local de l'Alcora va procedir ahir a la detenció d'un jove com a presumpte autor d'una agressió sexual comesa a la localitat.

Com expliquen fonts policials, “coneixedors d'altres agressions similars ocorregudes a l'Alcora, els agents estavan atents a qualsevol avís similar”, sent possible la detenció del presumpte agressor, gràcies a la col·laboració ciutadana, “sempre tan important en aquests casos”.

En rebre la telefonada de la víctima, els agents de la policia local es van personar immediatament en la zona de la Bàscula, i quan la víctima va assenyalar al presumpte autor, van procedir a la detenció d'un menor d'edat (17 anys), que respon a les inicials G.R.R.

Posteriorment, el menor detingut va ser posat a la disposició de la Guàrdia Civil, per continuar amb la presa de manifestació de la víctima, i la recerca, ja que poguera estar relacionat amb altres fets silmilares ocorreguts a l'Alcora. En aquests moments està a la disposició de la fiscalia de menors.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios