l'Alcora: L'Alcora oferirà en estiu servei de menjador per a menors en situació de vulnerabilitat


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 13-06-2017
 

Agustín Chiva: “Un any més, l'objectiu és garantir també en el període estival, en el qual els menjadors escolars estan tancats, un menú adequat als menors”

L'Ajuntament de l'Alcora tornarà a posar en marxa, a partir del pròxim 26 de juny, el servei de menjador d'estiu per als xiquets de famílies en situació de vulnerabilitat, aquelles que no sobrepassen els límits d'ingressos establits a aquest efecte en l'Ordre 12/2016 de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Així ho ha anunciat el regidor de Serveis Socials, Agustín Chiva, qui ha destacat que, “una vegada més i seguint amb la línia de treball d'aquest equip de Govern, l'Ajuntament oferirà a aquestes famílies el servei de menjador durant les vacances estivals”.

La inscripció es pot realitzar per part dels pares i mares fins al pròxim dia 22 de juny en el departament de Serveis Socials, situat en la primera planta de les noves dependències municipals.

Des de l'àrea de Serveis Socials s'està duent a terme una campanya d'informació a les famílies, d'aquesta manera “se'ls consulta si estan interessades a participar, a través d'un escrit informatiu dirigit als centres escolars”, explica Chiva.

Aquest servei es durà a terme fins al pròxim 8 de setembre, i com es ve fent en els períodes vacacionals, els menús seran retirats per les famílies en un establiment de la localitat.

Per al Govern de l'Alcora “és prioritari atendre a les persones més vulnerables, especialment si es tracta de xiquets”, per açò, “cobrir les seues necessitats nutricionals és un objectiu fonamental”, conclou el regidor.