l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora arregla diversos camins a la pedania d'Araia


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159279_91334/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 15-06-2017
L'Ajuntament de l'Alcora arregla diversos camins a la pedania d'Araia

L'Ajuntament de l'Alcora, a través de la regidoria de Pedanies, ha informat que s'estan duent a terme obres de millores en diversos camins d'Araia.
En concret, aquestes reparacions estan tenint lloc als camins: Mas del Rogle, Mas de Torner, Mas del Moro i de Fanzara.
Segons el regidor delegat de Pedanies, Marcos Masó, “amb aquestes actuacions, l'Ajuntament vol donar resposta a les demandes dels veïns d'Araia”.
Els arranjaments inclouen: rasanteig del terreny amb màquina motoanivelladora, reg i compactació del sòl mitjançant rul·lo.
Masó, acompanyat per l'alcalde, Samuel Falomir, i tècnics de l'Ajuntament, ha visitat aquest matí la pedania, concretament, han estat en els camins objecte de les millores. El regidor de Pedanies ha ressaltat que "és fonamental xafar el carrer, anar als llocs, i conèixer de primera mà les demandes i necessitats dels ciutadans".


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios