l'Alcora: Sol·liciten ajudes a la Generalitat per a remodelar la Plaça Espanya de l'Alcora


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/161278_92464/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 25-07-2017
Sol·liciten ajudes a la Generalitat per a remodelar la Plaça Espanya de l'Alcora

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha mantingut aquest matí una reunió de treball amb el delegat territorial de Presidència de la Generalitat, Adolf Sanmartín. En la mateixa, el primer edil li ha traslladat les inquietuds, necessitats del municipi i projectes que l'Ajuntament vol realitzar i ha sol·licitat la col·laboració de la institució autonòmica per a la seua execució.


Entre altres iniciatives, Falomir ha sol·licitat ajudes de la Generalitat per a dur a terme el projecte de remodelació de la Plaça Espanya. “És important actuar en aquesta emblemàtica plaça de l'Alcora perquè lluïsca en sintonia amb els remodelats carrers del casc antic”, explica l'alcalde.


Falomir recorda que la setmana passada es va reunir amb la directora general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró, “per a informar-me sobre les ajudes que l'Ajuntament pot sol·licitar per tal de seguir millorant el casc urbà de l'Alcora”.


Respecte d’això, cal assenyalar que, a través del Pla Castelló 135 de la Diputació, l'Ajuntament durà a terme un projecte en aquesta zona. Es tracta de la renovació urbana del carrer els Moros i la plaça del Pati. Un projecte que inclou la substitució del paviment actual de calçades i voreres, que es troba en situació de deterioració, per un nou paviment format per llamborda de formigó de color gris per a calçada i groc per a voreres, d'acord amb els carrers adjacents, i la renovació de les infraestructures urbanes- aigua potable, xarxa de sanejament i xarxa d'aigües pluvials-.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana