l'Alcora: El grup Barana Teatre posarà en escena el dissabte l'obra Dement Forte


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165756_96144/1_M1.jpg
Publicidad
Fotografia /Galeria/2017/11/165756_96144/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 23-11-2017
El grup Barana Teatre posarà en escena el dissabte l'obra Dement Forte

Dirigida per Lluna Albert i posada en escena per Carmelo Soler, Luis Guerrero i Joan Soler, Dement Forte és una al·legoria dels somnis de la ment humana, dels seus pensaments i ganes de llibertat. Es tracta d'una obra on bogeria i seny van de la mà per traure allò que amaga la consciència. L'espectador gaudirà en tot moment de l'espectacle, vivint al seu imaginari situacions quotidianes que reconeixerà fàcilment, per adonar-se al final que ell també pot formar part d'eixe grup de bojos sense diagnosticar.
Pròximes actuacions
L'agrupació Zorongo Teatre, de Bétera, posarà en escena el dissabte 2 de desembre Enroc de Reines, de Pascual R. Huedo. L'obra està interpretada per Arianne Olucha, Merxe Leal i Dídac Moreno, qui també la dirigeix.
Enroc de Reines: Na Violant d’Hongria vs. Elionor de Castella. Un melancòlic Jaume I ensopega amb el seu record en un episodi que, trenta anys abans, va poder tal vegada alterar les coordenades d'aquesta història. Elionor i Na Violant enfrontades al seu temps acabaran enredant-se en una espiral dialèctica deixant esquinçalls escampats entre la religió, el sexe, l'amor i la mort.
I el 9 de desembre, l'Associació de Teatre Pànic Escènic, de València, posarà el punt i final a la Mostra amb la representació de l'obra Les Ànimes de Lorca, escrita per Iria Márquez i dirigida per Amparo Sospedra. La pròpia directora, junt amb Viqui Cervera, Lucía Galdón, Jorge López, Roma González, José Pérez, Marisa Pérez, Paula Cabo, Laura Yáñez, Sara Soler, Joana Börsch, Irina Navarro, José Enrique Pérez, Mireia Ombuena, Amparo Felici i José David Badia, donaran vida a la representació.
Les Ànimes de Lorca obri una finestra a la vida de les dones i hòmens somiats per l'autor, que després de la seua mort es converteixen en personatges de ficció i tenen la possibilitat de reviure un sol dia de la seua existència. Un somni sobre el temps. Un viatge del matí a la nit, de la il·lusió a la desesperança, de la vida a la mort. Les trames de “Doña Rosita la Soltera”, “Yerma” i “Bodas de Sangre”, aniran entrellaçant-se al llarg d'aquest dia regalat. Una reflexió sobre les conductes socials heretades.