l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora realitza noves millores en els parcs de la localitat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175546_104226/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 07-08-2018
L'Ajuntament de l'Alcora realitza noves millores en els parcs de la localitat

L'Ajuntament de l'Alcora continua en la línia de millora i renovació dels parcs de la localitat.
L'última actuació s'ha executat al parc situat als voltants del centre de salut i ha consistit en la renovació de la zona de jocs. En substitució del vell mobiliari, s'ha instal·lat un conjunt de 2 torres amb teulada, pont amb escala, 2 tobogans -un en espiral i un tobogan tub- i un moll.
Amb aquesta actuació es dóna resposta a una reiterada demanda veïnal. Així ho manifesta la regidora de Parcs i Jardins, Nuria Sánchez, qui ha estat en contacte amb els usuaris i usuàries del parc amb la finalitat de consensuar la iniciativa.
D'altra banda, la regidora explica que l'Ajuntament ha contractat a dues persones, a través del programa de foment de l'ocupació EMPUJU, per a dur a terme la neteja de parcs i jardins, concretament, del mobiliari infantil.
Una altra de les accions que es van a escometre “en breu”, tal com recorda Sánchez, és la construcció d'un parc infantil al carrer Borja, en un terreny cedit de forma gratuïta per la Caixa Rural al Consistori.
S'instal·larà una estructura de grans dimensions amb forma de formiga, amb cossos separats, i accessos laterals a través de panell-rocòdrom o de xarxa de corda. Per a l'eixida, compta amb un tobogan posterior i amb una barra de bombers frontal. Així mateix, es col·locaran dos molls, un en forma de conill i un altre de vespa, destinats a xiquets i xiquetes d'1 a 12 anys, i un gronxador mixt de dues places.
Aquest nou parc se sumarà a les “importants millores” realitzades en els últims anys en les zones infantils de la localitat. En aquest sentit, entre les actuacions recents, cal destacar també la instal·lació d'un avió de grans dimensions amb múltiples jocs al parc Germanes Ferrer Bou.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana