l'Alcora: Falomir continuarà traient el 'despatx al carrer' els dijous per atendre els veïns


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186152_113233/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 13-06-2019
Falomir continuarà traient el 'despatx al carrer'  els dijous per atendre els veïns

“El motiu de programar un dia fix a la setmana és facilitar que els ciutadans puguen posar-se en contacte amb mi, bé per telèfon o a través de les xarxes socials, per quedar i comentar-me les seues propostes, queixes, suggeriments...”

L'alcalde en funcions de l'Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat la continuïtat de la iniciativa ‘despatx al carrer’, posada en marxa durant la present legislatura, que està a punt de finalitzar.
D'aquesta manera, els dijous, Falomir seguirà traslladant el despatx d'alcaldia al carrer amb la finalitat de recórrer la localitat i visitar amb els veïns aquelles zones en les quals és necessari actuar per tal de millorar o reparar deficiències.

“El motiu de programar un dia fix a la setmana és facilitar que els veïns i veïnes puguen posar-se en contacte amb mi, bé per telèfon o a través de les xarxes socials, per a quedar i comentar-me les seues propostes, queixes, suggeriments...”, ha explicat el primer edil.

Però, a més dels dijous, “isc a recórrer els carrers sempre que tinc ocasió” –ha continuat Falomir– i és que “veure in situ les coses i parlar amb la ciutadania és la millor manera de donar les solucions adequades als problemes, a allò que la gent necessita i espera”.

L'alcalde ha detallat que “a vegades, la solució és fàcil i ràpida, però unes altres és més costosa i s'ha de tindre un poc més de paciència. Jo prenc nota de tot per traslladar-ho al personal tècnic i, d'aquesta manera, valorar la situació, i si és viable, iniciar els tràmits i les gestions oportunes.

En aquest sentit, Falomir ha posat en valor el nou contracte de manteniment de carrers i camins, que permet donar una resposta “més ràpida i eficaç” als problemes que planteja la ciutadania.

I en els assumptes que no són competència de l'Ajuntament “tampoc ens quedem de braços plegats” perquè els traslladem a l'administració corresponent.

“No sóc un alcalde de despatx, la veritat és eixa”. Així de contundent s'ha manifestat Falomir, que encara que considera que “a l'ajuntament també es tracten assumptes importants, reunions necessàries i s'atén molts veïns i veïnes” reafirma que “eixir al carrer és fonamental”.

“Del que més orgullós em sent és de ser l'alcalde que sempre m'havia proposat, un alcalde proper i implicat”. I és que “és així com entenc i visc la política, des del diàleg, la transparència i la proximitat”, ha sentenciat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana