l'Alcora: Falomir signa el decret de delegacions amb la composici del nou Govern municipal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186258_113337/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 17-06-2019
Falomir signa el decret de delegacions amb la composici del nou Govern municipal

?Afrontem aquesta nova etapa amb moltes ganes i il?lusi. Treballarem des del primer minut per tal de complir el nostre programa electoral?

L'acabat d'investir alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha signat aquest mat el decret de delegacions corresponent a cada membre de l'executiu local.

En aquesta nova etapa poltica, en la qual el primer edil assumeix les rees de Medi Ambient, Personal i Policia, l'organigrama queda de la segent manera:

Ana Huguet, que ostenta la primera tinena d'alcaldia, est al capdavant de les regidories de Cultura, Patrimoni, Turisme, Comer i Normalitzaci Lingstica. Vanessa Priz dirigeix les regidories d'Educaci, Festes i Biblioteca i, a ms, ocupa la segona tinena d'alcaldia i el crrec de portaveu del grup municipal socialista.

Robert Tena, tercer tinent d'alcalde i portaveu del Govern, porta Hisenda, Promoci Econmica (que inclou Ocupaci i Indstria) i Transparncia.

Manu Rubio, quart tinent d'alcalde, est al capdavant d'Esports, Joventut, Participaci Ciutadana i Noves Tecnologies.

ngeles Ibez, que ostenta la cinquena tinena d'alcaldia, s l'encarregada de Serveis i Parcs i Jardins.

Tica Pons, per la seua part, assumeix les rees de Poltiques Inclusives, Igualtat, LGTBI, Tercera Edat i Sanitat.

Julin Tena dirigeix Urbanisme, Obres, Camins, Cementeri i Brigada Municipal i Ricardo Porcar assumeix les rees de Pedanies, Transport, Naturalesa i Ermites.

Cal destacar que 5 dels 9 integrants del Govern municipal, Vanessa Priz, Tica Pons, Julin Tena, Manu Rubio, ngeles Ibez i Ricardo Porcar, sn nous en la Corporaci, noms repeteixen, a ms de l'alcalde, Ana Huguet i Robert Tena.

?Afrontem aquesta nova etapa amb moltes ganes i il?lusi. Treballarem des del primer minut per tal de posar en marxa les iniciatives incloses en el nostre programa electoral, a ms d'altres projectes per transformar l'Alcora i millorar benestar dels nostres vens i venes? ha destacat el nou equip de govern liderat per Falomir.




 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana