l'Alcora: L'Ajuntament de l'Alcora baixar un 95% l'impost de plusvlua per herncia


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187351_114236/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 30-07-2019
L'Ajuntament de l'Alcora baixar un 95% l'impost de plusvlua per herncia

La mesura s'aprovar al setembre i es posar en funcionament en 2020, segons les previsions del Govern local.

El regidor d'Hisenda, Robert Tena, ha anunciat que l'Ajuntament de l'Alcora aplicar una bonificaci del 95% en l'impost municipal de transmissi de l'habitatge habitual, ms conegut com a plusvlua.

La mesura s'aprovar el prxim mes de setembre i es far efectiva en 2020. Eixes sn les previsions del Govern local, segons ha informat Tena.

“Aplicarem la mxima rebaixa que permet la llei per a habitatges habituals”, ha destacat el regidor, qui ha atribut la possibilitat de fer realitat aquesta iniciativa als “bons resultats” econmics:“Grcies a haver sanejat els comptes de l'Ajuntament durant la passada legislatura, rebaixant el deute en un 42%, hem alliberat recursos que ens permetran reduir aquest impost injust”.

Bonificacions IAE
Tal com ha confirmat el responsable municipal d'Hisenda, el consistori alcor ha iniciat tamb els trmits per tal de modificar l'ordenana fiscal amb la finalitat de bonificar l'Impost sobre Activitats Econmiques (IAE) a les empreses de nova creaci: 50% durant els 3 primers anys, 20% el quart any i 10% el cinqu.

Tamb preveuen bonificacions d'aquest impost de fins a un 50% per a les empreses que incrementen la contractaci indefinida en les seues plantilles. Els percentatges de bonificaci aniran en funci de l'increment de treballadors amb contracte indefinit: increment igual o superior al 10%, bonificaci del 10%; increment igual o superior al 20%, bonificaci del 20%; increment igual o superior al 30%, bonificaci del 30%; increment igual o superior al 40%, bonificaci del 40%; increment igual o superior al 50%, bonificaci del 50%.

“Volem amb aquesta mesura estimular l'economia local, afavorir la creaci d'ocupaci i millorar les condicions laborals dels treballadors”, ha ressaltat.

Tena ha recordat, aix mateix, el comproms del Govern local de convocar en els 100 primers dies d'aquesta nova legislatura al Consell Econmic Empresarial de l'Alcora, en el qual participaran representants del sector empresarial del municipi i de tots els grups municipals, per desenvolupar i consensuar aquestes propostes. “L'objectiu s que entren en vigor en 2020”, ha manifestat. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios