l'Alcora: L'Alcora presenta el llibre solidari de les Festes del Crist 2019


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187453_114319/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 03-08-2019
L'Alcora presenta el llibre solidari de les Festes del Crist 2019

Es pot adquirir per 2 euros a l'Ajuntament i els establiments habituals. La recaptaci anir destinada ntegrament a Critas.

L'esperat llibre de les Festes del Crist 2019 ja ha arribat a l'Alcora. Aquest mat s'ha presentat a l'Ajuntament, en un acte al qual han assistit l'alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Festes, Vanessa Priz, entre altres representants del govern municipal, la reina i dames de la Cort d'Honor 2019 i el Cronista Oficial de la Vila, Jos Manuel Puchol, coordinador de l'edici.

El llibre t un preu simblic de 2 euros i la recaptaci anir destinada ntegrament a Critas l'Alcora. Totes aquelles persones interessades a adquirir-ho poden dirigir-se a l'Ajuntament o als segents establiments del municipi: Drogueria Tere Puerto, Papereria Arlequ, La Paraeta, Papereria Salvador, El Kiosket, Estanc Amparo, Ferreteria Ferrercas, Botiga de Susana, Kiosko La Vila, Estanc Gloria i Merceria Didal.

Es tracta de l'edici nmero 64 del llibre, de la qual s'han editat 3.000 exemplars de 168 pgines cadascun. Cal ressaltar que la present edici s la 23a de CMYKPRINT d'Almassora a crrec de la impressi i la 16a del Cronista Oficial com a coordinador.

A ms del seu vessant solidari, el llibre de festes de l'Alcora, referent en el seu mbit, es distingeix per la seua gran qualitat, conjunci d'un atractiu disseny i un elevat nombre de collaboracions dinters.

En concret, tal com ha avanat Puchol, al voltant de 40 collaboradors (collegis, poetes, historiadors i narradors) enriqueixen la impressi amb magnfics treballs esplndidament elaborats. El llibre cont una lectura amena, interessant i pedaggica, ha subratllat.

Entre altres apartats, destaquen el de Nostra Cermica, L'Alcora Edicions, Esports, aix com els concursos de narrativa, cartells i aparadors.

Enguany, el Cronista dedica un especial al Santssim Crist de l'Alcora, titulat Una leyenda, una historia, una tradicin.

Una any ms, vull destacar la gran tasca desinteressada de Jos Manuel Puchol com a coordinador de l'edici, i ja en van 16, i agrair la collaboraci dels comeros que s'han oferit com a punts de venda, ha manifestat Falomir en l'acte de presentaci.
A ms, l'alcalde ha tingut tamb paraules d'agrament per a totes aquelles persones que, d'una manera o una altra, han collaborat en l'elaboraci d'aquesta extraordinria obra, que passar a engrossir la collecci dels molts vens i venes, que guarden com a autntiques joies els llibres de les Festes del Crist de l'Alcora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios