l'Alcora: L'Alcora ret homenatge a l'home i la dona de més edat en les Festes del Crist


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187907_114690/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187907_114690/2_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 19-08-2019
L'Alcora ret homenatge a l'home i la dona de més edat en les Festes del Crist


Juan Escrig i Rosario Vilallonga han rebut la visita de l'alcalde, la regidora de Tercera Edat, la reina i dames, així com d'altres representants de la corporació municipal i la comissió de festes
Dins de la programació de les Festes del Crist 2019, l'Ajuntament ha rendit aquest matí homenatge a l'home i a la dona de més edat de la localitat.
Juan Escrig Segura, de 97 anys, i Rosario Vilallonga Mallol, de 99, han rebut la visita de l'alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Tercera Edat, Tica Pons, la reina de les festes, Eva Zafra, les dames d'honor, Gemma Olivas, Sonia Puchol i María García, entre altres representants de la corporació municipal i la comissió de festes.
L'alcalde ha fet lliurament d'un ram de flors a cadascun dels homenatjats, els quals també han rebut un plat de ceràmica i una tarta de mans de la reina i dames.
La comitiva ha partit a les 11 hores des de l'Ajuntament per a visitar, en primer lloc, a l'home de més edat, que resideix a la pedania de la Foia. A continuació, s'ha traslladat a la casa de l'homenatjada, que el pròxim mes de gener complirà 100 anys.
L'acte ha finalitzat, com és costum, amb una visita a les persones majors que resideixen a la llar de María Rosa Ojeda.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana