l'Alcora: L'Alcora promocionar els seus principals atractius en Fitur 2020


 
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 22-01-2020
 

L'Ajuntament de l'Alcora estar present a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, dins de l'estand de la Comunitat Valenciana, amb la finalitat de donar a conixer el seu important patrimoni cermic, industrial, cultural, natural i gastronmic.

Actes de l'Alcora en Fitur:

- El divendres 24 de gener, a les 11 hores, l'Ajuntament celebrar una roda de premsa per a presentar els principals atractius turstics del municipi (cermica, rutes, naturalesa), amb la Reial Fbrica del Comte d'Aranda (en procs de recuperaci i posada en valor) com a eix vertebrador.

- El dissabte 25 de gener, a les 10.30 hores, una representaci de l'associaci l'Alcora Tambor (al voltant de 30 tambors i bombos) far vibrar la fira de Madrid amb la recreaci de la Rompida de la Hora, declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la Unesco.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios