l'Alcora: El PP d'Altura demana acabar amb el discurs de odi liderat per l'alcaldessa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227294_144090/1_M1.jpg
La Plana al Dia | l'Alcora | General | 09-05-2024
El PP d'Altura demana acabar amb el discurs de odi liderat per l'alcaldessa

El Partit Popular d'Altura ha fet una crida al PSOE per acabar amb el discurs de odi que l'alcaldessa va encapçalar juntament amb els seus regidors el passat dimecres 1 de maig en un acte organitzat pel PSOE a Les Fontanicas.

Retrograds, feixistes, racistes, homòfobs, lladres, franquistes, corruptes... van ser només alguns dels insults llançats contra els populars, als qui van qualificar de 'fassàfara' i 'òrbita popular', atacant també la llibertat de premsa al cridar 'pseudomèdia' als professionals dels mitjans de comunicació que no segueixen les seues indicacions.

Les declaracions, que van ser gravades i emeses per televisió, 'només retraten a qui les va emetre'. 'I a ells ens dirigim per evitar que aquest bucle d'insults i calúmnies acabe. No suma a Altura i genera un rebuig absolut cap a la política que en el PP entenem com la vocació de servei públic'.

Així ho ha manifestat Carlos Punter, president del PP a la localitat i portaveu del Grup Municipal del PP a l'Ajuntament d'Altura. 'Crec que es poden defensar les diferents posicions ideològiques que lliurement es tenen sense necessitat de recórrer a l'insult ni a l'odi. Només generen crispació.'

I precisament vénen d'una alcaldessa, que a més és diputada autonòmica del PSPV-PSOE, 'que fa escassos dies demanava protecció per a Pedro Sánchez, convertit en suposada víctima i retirat durant cinc dies sabàtics a reflexionar, per suposats atacs'. 'Li demanem que abandone eixe camí de la difamació, perquè Altura mereix polítics capaços de treballar pel poble sense haver de recórrer a l'insult. 'Nosaltres abonarem el respecte mentre altres crispen la vida política a base d'insults', ha conclòs el regidor.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana