La Llosa: Èxit de l'obertura de les instal·lacions esportives a la Llosa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155272_89009/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Llosa | General | 13-03-2017
Èxit de l'obertura de les instal·lacions esportives a la Llosa

Des de fa diverses setmanes l'Ajuntament de La Llosa ha ampliat els horaris de les instal·lacions esportives i el col·legi municipal. D'esta manera, xiquets i joves del municipi disposen d'estes instal·lacions en les seues estones d'oci.

La iniciativa s'ha posat en marxa amb l'obertura durant els dissabtes de les instal·lacions del camp de futbol, frontó municipal i les pistes de pàdel.

A més, el pati del col·legi també obri les portes fins que cau la nit. D'esta manera els xiquets i joves tenen un nou espai d'oci per practicar tot tipus d'esports i gaudir del seu temps lliure. L'obertura del pati de l'escola és la que ha tingut una millor acollida per part dels més joves de la localitat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios