La Llosa: La Llosa dóna suport a la vaga de les netejadores de l'IES Almenara


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182802_110390/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Llosa | General | 04-03-2019
La Llosa dóna suport a la vaga de les netejadores de l'IES Almenara

L'equip de govern de La Llosa, encapçalat per l'alcalde Ximo Llopis, s'ha reunit aquest mateix matí amb les netejadores de l'institut d'Almenara. Centre en el que cursen els seus estudis de secundària joves de La Llosa, Almenara i Xilxes.
Així les coses, els alcaldes de La Llosa, Almenara i Xilxes han acordat portar al ple dels seus respectius municipis una moció per a donar suport a les netejadores del centre educatiu els qui estan en vaga per no rebre el seu sou per part de l'empresa de neteges.
Així, el Llopis ha afirmat que La Llosa dóna suport a les treballadores i vol que l'institut estiga net i en condicions òptimes pel bé de la salut dels estudiants dels tres municipis.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios